Kisha e Krishtit, Tiranë

Ne jemi një grup njerëzish me prejardhje e mosha të ndryshme që mblidhemi për të adhuruar dhe punuar së bashku për lavdi të Perëndisë, me ndihmën e të cilit përpiqemi të japim dhe të bëjmë më të mirën tonë.

E duam Perëndinë për atë që ka bërë për ne nëpërmjet Jezusit. Përpiqemi të imitojmë Krishtin dhe ta ndjekim Atë deri në fund të ditëve tona. Besojmë në autoritetin absolut të Biblës dhe në faktin që ajo është tërësisht e frymëzuar.

Ju ftojmë të bashkoheni me ne gjatë javës në takimet e gëzueshme të atyre që e duan Perëndinë. Është e mrekullueshme të jesh i Krishterë dhe pjesëtar i familjes së Perëndisë!

 

E Diel   Studimi Biblik per te rritur Ora - 10:00
  Shërbimi i Adhurimit Ora - 11:00
E Martë Takimi i Motrave Ora - 18:00
E Mërkurë Takimi i Mesjavës Ora - 18:00

 

Lajme & Aktivitete

Çdo të djele në orën 10, fëmijët mblidhen për të mesuar

Por Jezusi tha: "I lini fėmijėt e vegjėl tė vijnė tek unė, sepse atyre u pėrket mbretėria e qiejve". Mateu 19:14

Solidaritet për festat e Fundvitit

Per festat e fundvitit shume familje ne nevoje u ndihmuan me pako me ushqime te dhurua nga Antare te Bashkesise sone. Jam i sigurte qe ka qene nje... Lexo më shumë

Shërbesat

Besimi

Bazat e Besimit

Shpresë

Na Kontaktoni

Mund të na kontakoni në adresën e mëposhtme

Adresa: Kisha e Krishtit Tiranë, Instituti Boreror i Anglishtes, Rruga Maliq Muça, 37

+355 4 222 80 99

weitirana@gmail.com

Lajme

Bibla Shqip