Takim me familjet ne nevoje me date 24 Dhjetor 2018.

24 familje si brenda dhe jashte Kishes do te kene nje Vit te ri paksa ndryshe ne familjet e tyre. Ky eshte nje bekim per ata dhe per ne.

Perendia ju bekofte te gjitheve ju motra dhe vellezer qe keni kontribuar dhe qe do te kontribuoni ne dhenien e ushqimeve per njerezit ne nevoje.