Per festat e fundvitit shume familje ne nevoje u ndihmuan me pako me ushqime te dhurua nga Antare te Bashkesise sone. Jam i sigurte qe ka qene nje dite ndryshe per ta. Motra dhe Vellezer, Perendia ju bekofte ndersa vendosni ne praktike ate qe na udhezon Krishti, te dhenit ashtu sic dha ai per ne....